καλλιτεχνική σελιδοποίηση

Το όραμά μας είναι η δημιουργία βιβλίων υψηλής αισθητικής. Η διαδικασία μεταμόρφωσης του έργου σας στην τελική του εκδόσιμη μορφή, αποτελεί για εμάς πάθος και πρόκληση. Τελειοποιούμε τη γενική εικόνα και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Αποδίδουμε στο έργο σας, το ύφος και τον χαρακτήρα που του ταιριάζει, επιλέγοντας τις κατάλληλες γραμματοσειρές και μορφοποιώντας τη δομή του κειμένου με καλλιτεχνική σελιδοποίηση υψηλών προδιαγραφών.

επιμέλεια-διόρθωση

Η σωστή επιμέλεια, όλο και πιο σπάνια στην εποχή μας, θα εξυψώσει το δημιούργημά σας σε έργο υψηλής λογοτεχνικής αξίας. Ελέγχουμε εξονυχιστικά τα ορθογραφικά λάθη και διορθώνουμε τη γραμματική και το συντακτικό, όπου χρειάζεται, σεβόμενοι το έργο του συγγραφέα, αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε αρνητική εικόνα από την πλευρά του αναγνώστη. Σε περίπτωση βασικού λάθους που επηρεάζει τη ροή της ιστορίας, το διορθώνουμε σε συνεργασία με τον συγγραφέα, χωρίς ριζικές παρεμβάσεις στο έργο του.

σχεδιασμός εξωφύλλου

Η δημιουργία του εξωφύλλου είναι για εμάς μια ιεροτελεστία που περιλαμβάνει κάθε φορά μια νέα ιδέα, που θα αγκαλιάσει σωστά το έργο σας. Τα εξώφυλλά μας είναι πρωτότυπα, μοναδικά, καλαίσθητα και πλαισιώνουν το ύφος και τον χαρακτήρα του κειμένου.

γιατί να μας επιλέξετε

-Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές.

-Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον συγγραφέα, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, με αποτέλεσμα να διατηρείται το ύφος του δημιουργού και ταυτόχρονα να βελτιώνεται μέσα από την εμπειρία μας. Όλα αυτά γίνονται σε άψογες συνθήκες συνεργασίας.

-Εμπιστοσύνη. Αρχή μας είναι η εχεμύθεια ως προς τα έργα των δημιουργών και η προστασία των αρχείων τους.

σε ποιους απευθυνόμαστε

-Σε νέους συγγραφείς που ενδιαφέρονται για την αυτοέκδοση, ως τρόπο δημιουργίας του βιβλίου τους. Μέσα από τη συνεργασία μας, θα αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο αρχείο υψηλής αισθητικής, έτοιμο για εκτύπωση, που υπερτερεί  του μέσου όρου ποιότητας που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρείες αυτοέκδοσης.

*Παρέχουμε επιπλέον και τη δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών, στην καλύτερη ποιότητα χαρτιού, με ραφτό δέσιμο.
**οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σαν πακέτο, ή η κάθε μία ξεχωριστά.

-Σε εκδότες που αναζητούν μια αξιόπιστη συνεργασία και ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας ατελιέ σελιδοποίηση, δημιουργικό σχεδιασμό εξωφύλλου, λογοτεχνική επιμέλεια, σε μικρό χρονικό διάστημα και στις καλύτερες τιμές.

*οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σαν πακέτο, ή η κάθε μία ξεχωριστά.

Σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για μια υψηλής ποιότητας έκδοση του επιστημονικού (δοκίμιο, βοήθημα, έρευνα) ή λογοτεχνικού (μυθιστόρημα, διηγήματα, ποίηση, παραμύθι) έργου τους, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας και καθοδήγησης.

δημιουργίες μας

ιστοσελίδα αρινόη: arinoi.gr

link: arinoi.gr/fotografies

επικοινωνήστε μαζί μας

στο info@arinoi.gr και θα λάβετε τις απαντήσεις σας μέσα σε 24 ώρες.