Ραφαέλικα Γεωργαλλή

Συγγραφέας

Γεννήθηκε στη Ρόδο πριν από 26 χρόνια. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με στόχο να δημιουργήσει ένα μαγικό σχολείο. Το μαγικό σχολείο της Χαράς, που δε θα έχει θρανία αλλά φουσκωτά, στα διαλείμματα θα κυνηγούν όλοι σαπουνόφουσκες και θα το αγαπούν όλα τα παιδιά. (Δεν το έχει καταφέρει ακόμα. Αναζητάει έναν μάγο αυτήν την περίοδο. Αν δείτε κάποιον, σας παρακαλώ, να την ενημερώσετε).

Παρακολούθησε σεμινάρια λογοτεχνικής γραφής, παραμυθιού, εφηβικής λογοτεχνίας, αστυνομικού μυθιστορήματος και σεναρίου ταινίας μικρού μήκους στη σχολή δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Συμμετείχε στη συλλογική έκδοση «Ιστορίες από τα Δωδεκάνησα 2016» με το διήγημα «Το χρώμα του Έρωτα» και «Ιστορίες από τα Δωδεκάνησα 2017» με το διήγημα «Θάλασσα, φόβος και έρωτας», εκδόσεις Βερέττα. Έχει γράψει ένα παραμύθι με  τίτλο «Ο Φάνης ο Αυτιάς» το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συλλογική έκδοση «Μπου ξελευθερία», εκδόσεις i write,  με θέμα το bullying. Το παραμύθι της «Η Ρέτα, η καρέτα καρέτα» συμπεριλήφθηκε στη συλλογή παραμυθιών «Τα ψαραμυθάκια», εκδόσεις iwrite.

Ο καλύτερός της φίλος είναι ένας νάνος από το Μεξικό, που το μόνο ελάττωμά του είναι πως δεν κάνει νάνι.